Lezen met André Kuipers

André wil jonge kinderen graag inspireren en enthousiasmeren. Kinderen zijn van nature leergierig en lezen is belangrijk voor ieder kind. In boeken reizen kinderen mee naar werelden waar ze ruimte kunnen maken voor hun fantasie en hun dromen.
Voor ouders en verzorgers betekent het vaak een knus moment samen op de bank, of vlak voor het slapengaan. Door te lezen leren kinderen de taal kennen en neemt hun fantasie hen mee naar een universum waar alles mogelijk is.

Op Reis langs de Planeten

In Op reis langs de Planeten stapt jouw jonge ruimtevaarder in zijn of haar eigen ruimtepak voor een spannend én leerzaam ruimtevaartavontuur, samen met de Kleine Astronaut en André Kuipers. Er is in dit kleurrijke, gepersonaliseerde boek volop ruimte voor een bijzondere, persoonlijke touch!

  • Op een aardbol kun je aangeven in welk land jouw jonge ruimtevaarder woont.
  • Schrijf een persoonlijke boodschap voor jouw astronaut, met een mooie foto van jezelf.
  • Jouw ruimtevaarder maakt actief deel uit van het avontuur en is op iedere pagina zichtbaar met gezicht en/of voornaam.
  • Duurzame keuze: geprint op papier van olifantsgras, dat is beter voor onze planeet.
Bestellen bij YourSurprise

André Kuipers en de Kleine Astronauten 3, 2, 1, GO!

André ‘de Kleine Astronaut’ krijgt een speciale brief. Hij mag naar de astronautenschool van de Kids Space Academy. Daar kun je leren hoe je astronaut wordt. En hij maakt kans op een échte reis naar de ruimte! Maar er is één voorwaarde. Hij moet eerst zijn astronautendiploma halen. En er mogen maar twee kinderen mee… Een spannend (zelf)leesboek, afgewisseld met geweldige weetjes over reizen naar de ruimte, verteld door André.

Speciaal voor dit boek is een gratis lesbrief ontwikkeld die zowel thuis als op school kan worden gebruikt. De lesbrief is hier te downloaden.

Verschijningsdatum: op de ‘Internationale Dag van de Bemenste Ruimtevaart, 12 april 2021. Bestel je exemplaar bij je plaatselijke boekhandel.

Kun je gamen in de ruimte? 101 grappige, persoonlijke en gekke vragen aan André Kuipers

Wat gebeurt er als je moet huilen in de ruimte? Droom je in de ruimte anders dan op aarde? Kun je je veters strikken in het heelal?

In Kun je gamen in de ruimte? beantwoordt André 101 grappige, persoonlijke en gekke vragen die door wetenschapsjournalist Sander Koenen zijn geselecteerd uit meer dan tienduizend vragen die door kinderen aan André zijn gesteld.

Verschijningsdatum: mei 2021. Reserveer vast een exemplaar bij je plaatselijke boekhandel.

André het Astronautje

Eerder kwamen in de reeks ‘André het astronautje’ zes prentenboeken uit. Beperkte voorraad, te bestellen via onze webshop en bol.com